Poznati

Tom Hardi o sukobu sa Šarliz Teron na snimanju "Pobesnelog Maksa": Previše je bilo pritiska, nisam bio dobar partner

Komentari

Autor: Indie Wire

18/08/2021

-

19:23

Tom Hardi o sukobu sa Šarliz Teron na snimanju "Pobesnelog Maksa": Previše je bilo pritiska, nisam bio dobar partner
Tom Hardi o sukobu sa Šarliz Teron na snimanju "Pobesnelog Maksa": Previše je bilo pritiska, nisam bio dobar partner - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Džordž Miler vraća se franšizi "Pobesneli Maks" sa novim prednastavkom filma "Auto-put besa", sa Furiozom kao glavnom protagonistkinjom. To znači da se Tom Hardi, barem u ovom ostvarenju, neće vraćati kao Maks Rokatanski, ali glumac izgleda, nema ništa protiv da malo sačeka. 

On je u nedavnom intervjuu za Eskvajer izjavio da je bio oduševljen time što je bio deo "Auto-puta besa", jer je to svakako bio film o Furiozi i pohvalio je Milerovu odluku da promeni fokus i proširi franšizu.

"To je na kraju krajeva film o Furiozi, što je fantastično. Bilo je zanimljivo kako se film razvijao. Ako ga sada pogledate, bilo je to preusmeravanje od pobesnelog Maksa ka Furiozi. To je ono što sada snimaju. Miler i dalje ima Pobesnelog Maksa, ali je sada podelio franšizu na dva lika, a to je vrlo, vrlo kul", rekao je on, prenosi Indi vajer.

Hardi sada blagonaklono gleda na "Auto-put besa", ali je to za njega bilo vrlo teško iskustvo. On i njegova koleginica Šarliz Teron, koja je tumačila lik Furioze, punili su naslovne strane tabloida zbog navodnih sukoba na setu. Obe zvezde priznale su da su krive za tenzije tokom snimanja i u međuvremenu su se pomirili.

"Kad se osvrnem, nisam imala dovoljno saosećanja da istinski razumem kroz šta je on prolazio, jer je morao da uđe u cipele Mela Gibsona", rekla je Teron za Njujork tajms. 

"To je zastrašujuće! I mislim da smo i zbog mog sopstvenog straha, podigli zidove da sebe zaštitimo, umesto da jedno drugom kažemo: 'Ovo je strašno za tebe, a strašno je i za mene. Hajde da budemo fini jedno prema drugom'. Na neki čudan način, funkcionisali smo kao likovi koje smo igrali: sve smo radili da preživimo", izjavila je Teron.

Hardi se složio. "Mislim da sam bio previše u svojoj glavi, na mnogo načina. Pritisak na nas dvoje je bio preplavljujući u nekim trenucima. Njoj je bio potreban bolji, možda i iskusniji partner u meni. To je nešto što ne može da se lažira. Voleo bih da mislim da bih sada, kada sam stariji i ružniji, mogao da dorastem toj prilici", rekao je Hardi. 

On trenutno promoviše nastavak svog filma "Venom" koji je u bioskopima od 15. oktobra.

Priredila: S. R.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin