Planeta

"Dolazim po tebe": Mask prihvatio izazov Madura na tuču

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/08/2024

-

13:45

"Dolazim po tebe": Mask prihvatio izazov Madura na tuču
"Dolazim po tebe": Mask prihvatio izazov Madura na tuču - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Najbogatiji čovek na svetu i vlasnik "Tesle" Elon Mask prihvatio je sinoć izazov na tuču venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura.

Serija prozivki na Maskovoj mreži X počela je njegovim tvrdnjama da su predsednički izbori pokradeni i otvorenom podrškom vojnom udaru. Nakon što je Mask objavio poternicu američke Agencije za borbu protiv narkotika, koja nudi 15 miliona dolara za informaciju koja bi dovela do hapšenja oredsednika Venecuele, Maduro je proglasio milijardera glavnim neprijateljem i poručio mu: "Ne plašim te se Elone. Hajde da se bijemo, kad god hoćeš"

Juče u večernjim časovima, Mask je prvo napisao da prihvata izazov, kao odgovor na jedan od postova o tuči, a zatim rekao da će Maduro pobeći.

U najnovijem tvitu Mask je napisao da dolazi po Madura.

"Dolazim po tebe Maduro. Odneću te do Gitma (Gvantanama) na magarcu", napisao je Mask iznad tvita gde se Maduro obraća bezbednosnim snagama.

Naravno to ne znači da će njih dvojica zakazati meč u "oktagonu" i da će uskoro moći da se kupe karte, posebno zato što će Maduro morati da čeka na red.

Naime, Mask je prošle godine najavio tuču sa vlasnikom Mete Markom Zakerbergom, pojavili su se snimci gde obojica treniraju, ali se, na veliko razočarenje interneta, taj epski okršaj još uvek nije odigrao. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet