Društvo

Od rebalansa budžeta, do stanja na Dunavu i situacije na Bliskom istoku: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/09/2024

-

20:52

Od rebalansa budžeta, do stanja na Dunavu i situacije na Bliskom istoku: Probudite se uz Euronews Jutro
Od rebalansa budžeta, do stanja na Dunavu i situacije na Bliskom istoku: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

 
U izdanju za ponedeljak, 23. septembar, izdavajmo:

Hezbolah raketirao sever Izraela i proglasio "neograničenu borbu". Broj žrtava izraelskog napada na Bejrut porastao na 45. Jesu li Liban i Izrael na ivici totalnog rata i kako bi taj sukob mogao da utiče na sveobuhvatnu situaciju na Bliskom istoku? O tome u temi jutra govore Nikola Marković iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu i novinar iz Libana Adnan Naser.

U Skupštini Srbije počinje rasprava o rebalansu budžeta za tekuću godinu. Skupštinski odbor za finansije prihvatio je predlog rebalansa. Ministar finansija kaže da je to bilo neophodno zbog većih prihoda, kao i predviđenih projekata do 2027. O tome razgovaramo sa ekonomistom Vladimirom Vasićem. Uživo smo i u Skupštini Srbije.

Naslovne strane i najvažnije vesti iz dnevne štampe komentariše direktor "Color press grupe" Robert Čoban.

Vodostaj na Dunavu u Budimpešti opao, ali opasnost nije prošla, upozoravaju nadležni. Proveravamo kakvo je stanje na Dunavu u Srbiji. Uživo smo u Bezdanu.

Jeziv snimak šestogodišnjeg deteta koje je nanelo teške povrede mački izazvalo je buru negativnih reakcija na društvenim mrežama. Mačka je u teškom stanju, a protiv roditelja deteta podneta je krivična prijava. Šta jedno dete natera da hladnokrvno naudi životinji? To pitamo psihološkinju i psihoterapeutkinju Radmilu Vulić Bojović.

Vodimo vas i na trening i fitnes program namenjen osobama trećeg doba.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija