Društvo

Da li je prvi stan za mnoge milenijalce i mlade ljude iz generacije Z nedostižan san: Probudite se uz Euronews jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

19/09/2024

-

21:06

Da li je prvi stan za mnoge milenijalce i mlade ljude iz generacije Z nedostižan san: Probudite se uz Euronews jutro
Da li je prvi stan za mnoge milenijalce i mlade ljude iz generacije Z nedostižan san: Probudite se uz Euronews jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 časova Lana Nanovski koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za petak, 20. septembar, izdavajmo:

Amazon je nedavno počeo da prodaje prave kuće na rasklapanje, koje bi prema nekim procenama mogle da pomognu u krizi stanovanja sa kojom se Amerika trenutno suočava. A kakva je situacija u Srbiji? Da li je prvi stan za mnoge milenijalce i mlade ljude iz generacije Z nedostižan san? O tome govorimo u temi jutra sa Nikolom Rakićem, generalnim direktorom kompanije ''NaturaEco'' i Nikolom Senešijem, investicionim savetnikom.

Naslovne strane i najvažnije teme iz dnevne štampe komentariše politikolog Nikola Parun.

Uživo smo i u Budimpešti gde nivo Dunava i dalje nastavlja da raste.

Šta je ''overthinking''? U slobodnom prevodu reč bi značila "preterano razmišljanje o problemu", a mnogi psiholozi smatraju da je reč o tipu anksioznosti. U goste nam dolaze muzičar Jovan Živadinović Džipsi koji za sebe kaže da je "overthinker" i psiholog Saša Vujić.

Istorija, geografija i kritike društva na zabavan način! Najjači pokret zdravog razuma u Srbiji i šire! Tako glasi opis njegovog You Tube kanala. O ozbiljnim temama i o istoimenoj emisiji, čiji je autor, a koja ima milione pregleda, razgovaramo sa Igorom Petrovićem.

Komentari (0)

Srbija