Poznati

Bivši članovi grupe One Direction "skrhani" zbog smrti Lijama Pejna: "Užasno će nam nedostajati"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

18/10/2024

-

10:54

Bivši članovi grupe One Direction "skrhani" zbog smrti Lijama Pejna: "Užasno će nam nedostajati"
Bivši članovi grupe One Direction "skrhani" zbog smrti Lijama Pejna: "Užasno će nam nedostajati" - Copyright Tanjug/AP

veličina teksta

Aa Aa

Bivši članovi grupe One Direction oprostili su se od kolege i prijatelja Lijama Pejna, koji je poginuo nakon pada sa terase hotela u Buenos Airesu zajedničkim saopštenjem u kom su naveli da su "potpuno skrhani" zbog njegove smrti.

"Trebaće nam malo vremena da ožalimo i procesuiramo gubitak našeg brata kojeg smo mnogo voleli. Užasno će nam nedostajati. Volimo te, Lijame", napisali su muzičari. 

Hari Stajls, jedan od preostale četvorice članove, podelio je na svom Instagramu Lijamovu fotografiju i napisao da je on "otvoreno pokazivao osećanja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 

"Godine koje smo proveli zajedno zauvek će ostati među najdragocenijim u mom životu. Uvek će mi nedostajati moj divni prijatelj", napisao je Hari.

Lui Tomlinson zahvalio se Pejnu što je bio "dobar brat za kojim sam čeznuo celog života".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)

 

"Sećanje na hiljade neverovatnih uspomena koje imamo zajedno je luksuz za koji sam mislio da ću ga imati s tobom doživotno", napisao je on, obećavši da će biti podrška Lijamovom sedmogodišnjem sinu.

"Želim da znaš da ako Beru ikad budem potreban, biću mu stric koji mu je potreban u životu i pričaću mu priče kako je njegov tata bio neverovatan", napisao je pevač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zayn Malik (@zayn)

 

Zain Malik takođe je odao počast preminulom kolegi iz benda, uz fotografiju gde su kao tinejdžeri spavali jedan pored drugog u automobilu.

"Izgubio sam brata kada si nas napustio i ne mogu da ti objasnim šta bih sve dao za jedan poslednji zagrljaj", naveo je Malik.

Najl Horan, čiji je nastup u Buenos Airesu Lijam Pejn pratio uživo, još nije komentarisao gubitak prijatelja. 

Oglasili se i iz "X faktora"

Talent šou koji je proslavio Pejna takođe se oglasio povodom njegove smrti.

"Slomljeno nam je srce zbog smrti Lijama Pejna. Bio je neverovatno talentovan i kao deo One Direction, ostaviće trajno nasleđe u muzičkoj industriji i za fanove širom sveta. Naše misli su uz njegove prijatelje, porodicu i sve koji su ga voleli", stoji na zvaničnim nalozima "X faktora" na društvenim mrežama.

Podsećamo, Lijam Pejn, nekadašnji član planetarno popularne grupe One Direction, preminuo je nakon pada sa trećeg sprata hotela "CasaSur Palermo" u Buenos Airesu. Imao je 31 godinu.

Iako okolnosti koje su prethodile smrti zvezde još nisu u potpunosti razjašnjene, argentinski "Todo Noticias" piše da je nedugo pre njegovog pada, hotelsko osoblje tražilo hitnu asistenciju policije, jer "imaju gosta koji je preteao sa drogom i alkoholom". 

Pablo Policičio, direktor policije Buenos Airesa, rekao je za AP da je Pejn "skočio sa balkona svoje sobe".

Policija je došla u hotel ubrzo nakon poziva koji je upućen nešto posle pet sati uveče po lokalnom vremenu, jer su bili upozoreni na "agresivnog čoveka koji bi mogao da bude pod uticajem droga i alkohola", naveo je Policičio. 

Nadležni sada pokušavaju da istraže okolnosti smrti i zahtevaju autopsiju.

Komentari (0)

Magazin