Poznati

Anđelina Džoli: Ne osećam se sasvim svojom već deset godina

Komentari

Autor: Wall Street Journal

06/12/2023

-

20:06

Anđelina Džoli: Ne osećam se sasvim svojom već deset godina
AP/Joel C Ryan - Copyright AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Anđelina Džoli izjavila je u nedavnom intervjuu za "Wall Street Journal" da najverovatnije ne bi bila glumica, da kojim slučajem sada započinje karijeru u Holivudu.

"Kada sam ja počinjala, nije bilo tako mnogo očekivanja od glumaca da svoj život predstavljaju javno i da tako mnogo toga dele", rekla je Džoli.

Glumica je ispričala da je za nju stres zbog pritiska javnosti u vreme kada se razvela od Breda Pita pre sedam godina bio tako veliki, da joj se promenio glas, a da je imala i delimičnu paralizu lica. 

"Moje telo snažno reaguje na stres. Šećer u krvi ide gore-dole, a imala sam Belovu paralizu šest meseci pre mog razvoda", ispričala je glumica.

Ona je rekla da ovih dana u Los Anđelesu "zapravo nema društveni život" zbog neželjene pažnje koju privlači gde god se pojavi. Ipak, ne obraća pažnju na to šta se o njoj piše u medijima.

"Dovoljno dugo sam prisutna i sve je već rečeno", rekla je ona.

Džoli je dodala da planira u jednom trenutku da trajno napusti Los Anđeles i više vremena provodi u svojoj kući u Kambodži.

"To je deo onoga što se desilo nakon mog razvoda. Izgubila sam sposobnost da živim i putujem s takvom slobodom. Preseliću se ka budem mogla. Od svih mesta na svetu, Holivud nije najzdravije. Tako da tražite autentičnost", ispričala je glumica.

Oskarovka je podnela zahtev za razvod u septembru 2016. posle navodnog fizičkog napada Breda Pita u privatnom avionu.

Džoli je u intervjuu rekla da se "ovih dana oseća pomalo potišteno", a zatim dodala: "Ne osećam se sasvim svojom već deset godina na neki način. Ne želim da ulazim u to".

Nakon Diznijevog filma "Grdana" iz 2014. i filma "By the Sea" koji je režirala i u kom je glumila sa bivšim mužem 2015, Džoli je napravila dužu pauzu od glume. Imala je samo dve glavne uloge u osam godina od tada: u "Grdana: Gospodarica zla" iz 2019. i "Oni koji me žele mrtvu" iz 2021. Imala je sporedne uloge u Marvelovim "Večitim" (2021) i filmu "Come Away" (2020).

Nedavno je završila snimanje filma "Marija" Pabla Laraina, u kome glumi slavnu opersku pevačicu Mariju Kalas tokom poslednjih dana njenog života.

Komentari (0)

Magazin