Aktuelno iz kulture

Baby Lasagna pred beogradski koncert: "Ovo je Njujork Balkana"

Komentari

Autor: Tanjug

27/09/2024

-

10:02

Baby Lasagna pred beogradski koncert: "Ovo je Njujork Balkana"
Tanjug/Nemanja Jovanović - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Muzičar Baby Lasagna izjavio je danas da očekuje da će nakon prvog 27. septembra rasprodati i svoj drugi koncert 28. septembra u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beograda (DOB).

"Ovo je Njujork Balkana. Neverovatno. Imam osećaj da će Beograd biti jedan od najboljih koncerata. Na našem govornom području bude najluđe, osim Poljske", rekao je Baby Lasagna, čije je pravo ime Marko Purišić.

Predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj Evroviziji sa hitom "Rim Tim Tagi Dim" je rekao da više voli "manje klubove, jer kad nastupaš na Egzitu ne vidiš prvi red".

Na beogradskim koncertima, gde su mu predgrupa alternativci Monohrom, Baby Lasagna će izvesti ceo, još uvek neobjavljeni album, ali je najavio i da će imati neke posebne uvode za pesme, koje su napravili posebno za ovu priliku, kao što su solaže bubnjeva.

On je naveo da je nedavno pred njegov nastup u Beču bio red ispred kluba, i da mu i dalje nije jasno zašto je prodao "toliko karata u Beogradu ili bilo gde drugde".

"Ja sam i dalje samo neki klinac iz Umaga. Ne osećam se ni kao deo estradnog sistema", rekao je muzičar, navevši da mu je od trenutne popularnosti i koncerata "najveća korist što možeš vodu i struju platiti".

Prema njegovim rečima, očekuju ga i nastupi u Milanu i Splitu, a za sledeću godinu već ima zakazanih dvadesetak koncerata u isto toliko zemalja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura