Aktuelno iz kulture

Snima se film o životu Britni Spirs: Universal kupio prava na ekranizaciju memoara pevačice

Komentari

Autor: Variety

02/08/2024

-

11:28

Snima se film o životu Britni Spirs: Universal kupio prava na ekranizaciju memoara pevačice
Britni Spirs - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Studio Universal Pictures kupio je prava na ekranizaciju memoara pevačice Britni Spirs "Žena u meni" (The Woman in Me). Spirs je na vest o "tajnom projektu" podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, najavivši da će film producirati Mark Plat, koji je "uvek snimao njene omiljene filmove". 

Variety piše da će film režirati Džon M. Ču, poznat po novoj verziji filma "Wicked".

 

 

Inače, Universal je prava da ekranizuje bestseler iz pera pevačice kupio na aukciji na kojoj je vladala velika konkurencija. U knjizi Spirs piše o svom odrastanju pod svetlima reflektora, decenijama koje je provela na samom vrhu industrije zabave, a zatim i borbama koje su usledile i kontroverznoj odluci suda da njenom ocu dodeli starateljstvo nad njenim životom i imovinom.

Knjiga je dobila i audio verziju u kojoj je naracija poverena glumici Mišel Vilijams, a zajedno sa štampanim izdanjem, prodata je u više od 2,5 miliona primeraka, samo u Americi.

Universal je i ranije beležio uspehe sa muzičkim biografskim filmovima, pa je tako njihov "8 milja" zaradio više od 250 miliona dolara širom sveta. 

Studio trenutno radi na biografiji Snup Doga, kao i filmu inspirisanom muzikom Prinsa. 

Spirs se, nakon što je uspela da se izbori za svoju slobodu u novembru 2021, uglavnom drži podalje od očiju javnosti, ali i dalje redovno komunicira sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Ove godine je objavila da se "nikada neće" vratiti muzičkoj industriji, ali da i danas iz senke piše pesme za druge izvođače.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura