Fokus

Endru Tejt pokrenuo tužbu na Floridi protiv žene koja ga je optužila da ju je držao zatočenu u Rumuniji

Komentari

Autor: Tanjug

24/07/2024

-

22:47

Endru Tejt pokrenuo tužbu na Floridi protiv žene koja ga je optužila da ju je držao zatočenu u Rumuniji
Endru Tejt pokrenuo tužbu na Floridi protiv žene koja ga je optužila da ju je držao zatočenu u Rumuniji - Copyright Tanjug AP/Andreea Alexandru

veličina teksta

Aa Aa

Sudija je odlučio da tužba za klevetu koju je pokrenuo Endru Tejt, kontroverzna ličnost sa društvenih medija, protiv žene iz Floride koja ga je optužila da ju je držao zatočenu u Rumuniji, može da se nastavi u sudskom procesu, ali je odbacio Tejtove optužbe protiv njenih roditelja i neke sporedne optužbe protiv te žene.

Sudija Okružnog suda Palm Biča Džozef Karli odlučio je da popularni bivši profesionalni bokser, 37-godišnji Endru Tejt i njegov brat Tristan (36) mogu izneti svoje optužbe pred porotom da je dotična žena 2022. godine angažovala drugu osobu u zaveri da im iznudi novac, prenosi AP.

Optužena braća tvrde da ih je žena lažno optužila za trgovinu ljudima i silovanje, što ih je koštalo slobode i miliona dolara zarađenih na profitabilnim društvenim medijima, podkastovima i u drugim poslovnim poduhvatima.

Rumunsko pravosuđe je prošle godine optužilo braću Tejt, navodeći da su primorali sedam žrtava na pornografiju sprovodeći fizičko nasilje.

Sudija Karli je rekao u presudi objavljenoj u utorak da su Tejtovi advokati pokazali dovoljno mogućih dokaza da je žena klevetala njihove klijente i pokušavala ih prevariti i iznuditi novac, što opravdava suđenje.

Ukazao je na tekstualne poruke iz aprila 2022. godine koje su žena i njen prijatelj razmenili u kojima ona kaže da će zatražiti od Tejtovih 200.000 dolara i "praviti se da ih i dalje voli".

Sudija Karli je takođe ukazao na druge tekstualne poruke koje bi mogle biti dokaz da je žena znala da je lažno optužila Tejtove za trgovinu ljudima.

Datum suđenja još nije određen zbog prikupljanja dokaza.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet