Fokus

Taker Karlson pre pola godine upozoravao: Sve su pokušali protiv Trampa, ostalo je samo ubistvo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/07/2024

-

10:43

Taker Karlson pre pola godine upozoravao: Sve su pokušali protiv Trampa, ostalo je samo ubistvo
Taker Karlson pre pola godine upozoravao: Sve su pokušali protiv Trampa, ostalo je samo ubistvo - Copyright AP Photo/Richard Drew, File

veličina teksta

Aa Aa

Korisnici društvene mreže "X" masovno dele jedan isečak izjave novinara Takera Karlsona, koji je pre pola godine pričao tome šta su sve pokušali da urade protivnici Donalda Trampa u nameri da ga zaustave ili onesposobe da se kandiduje, a takođe i da vlada kada je bio predsednik SAD.

Ono što posebno para uši je Karlsonovo upozorenje, zbog kojeg je tada ismejan i nazvan "Trampovim propagandistom", a ticalo se činjenice da do tada samo nije izvršen atentat na kandidata Republikanaca za predsednika SAD.

Podsećamo, Karslon je tada izjavio:

"Prozivali su ga i nazivali imenima. On je ipak pobedio. Dva puta su ga opozivali pod smešnim izgovorima. Mnogo su izmislili o tome šta se desilo 6. januara da bi ga ponovo opozvali. Nije uspelo. Vratio se, onda su ga optužili [za krivično delo]. Nije uspelo. Potom su ga optužili još tri puta i svaki put je njegova popularnost rasla", rekao je Karlson i nastavio:

"Znači, počinješ sa kritikama, onda ideš na protest, onda ideš na impičment, zatim i na osudu i ništa od toga ne radi, a šta je sledeće?", zapitao se Karlson.

Zatim je i sam doneo zaključak rekavši:

"Mislim, razumeš, čoveče, nacrtaj to. Idemo ka ubistvu. I niko to neće reći, ali ne znam kako ne možemo da donesemo taj zaključak. Znate na šta mislim, kao što su oni odlučili, stalni Vašington, obe strane su odlučile da postoji nešto u vezi sa Trampom što im je jednostavno tolika pretnja da ne može da postoji", zaključio je Karlson.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet