Fokus

Njujorški voajer u rukama policije: Krišom postavljao kamere u ženskim toaletima, sakupio više od 800 video zapisa

Komentari

Autor: Tanjug

27/04/2024

-

23:30

Njujorški voajer u rukama policije: Krišom postavljao kamere u ženskim toaletima, sakupio više od 800 video zapisa
Njujorški voajer u rukama policije: Krišom postavljao kamere u ženskim toaletima, sakupio više od 800 video zapisa - Copyright Tanjug AP/Eduardo Munoz Alvarez

veličina teksta

Aa Aa

Tužilaštvo u Njujorku je saopštilo da je uhvaćen muškarac koji je krišom postavljao video kamere u ženskom toaletu u javnom parku okruga Patnam, navodeći da je kod uhapšenog pronađeno više od 800 nelegalnih video-snimaka.

Federalne vlasti su saopštile da je Džon Tauers (54) iz Mahopaka, krišom postavio kamere u ženskom toaletu javnog parka da bi snimao žene i mlade devojke "u različitim fazama korišćenja toaleta", prenosi Njujork post.

Tauers je u svojoj kući u Lokast Hil Roudu, koju deli sa svojim ocem, imao 10 špijunskih kamera uključujući tri koje su ličile na hemijske olovke, saopštile su federalne vlasti.

Istražitelji su takođe pronašli hard disk sa više od 800 video snimaka na kojima žene i devojke koriste toalet, saopšteno je iz tužilaštva.

"Ovo je prilično šokantno, nešto što biste videli u seriji "Red i zakon", a ne nešto što biste očekivali da se desi ovde, u ovom idiličnom okruženju", rekla je za Njujork post jedna majka dvoje dece iz okruga Patnam.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet