Politika

Sednica Skupštine Srbije o litijumu, Samit Brdo-Brioni i druge aktuelne teme: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/10/2024

-

21:45

Sednica Skupštine Srbije o litijumu, Samit Brdo-Brioni i druge aktuelne teme: Probudite se uz Euronews Jutro
Sednica Skupštine Srbije o litijumu, Samit Brdo-Brioni i druge aktuelne teme: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za utorak, 8. oktobar, izdvajamo:

O dugoočekivanoj skupštinskoj raspravi o iskopavanju litijuma. Šta smo čuli od narodnih poslanika i kakvu smo raspravu gledali? O tome u temi jutra govore Aris Movsesijan iz Pokreta slobodnih građana i marketinški stručnjak Nebojša Krstić.

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše novinar i kolumnista lista ''Politika'' Aleksandar Apostolovski. 

Lideri članica Procesa Brdo-Brioni na samitu u Tivtu. Glavna tema sastanka unapređenje saradnje Zapadnog Balkana sa zemljama članicama Evropske unije. O čemu se govorilo prvog, a šta će biti u fokusu drugog dana samita? Uživo smo u Tivtu.

Ponovo nestašica krvi u Zavodima za transfuziju krvi. Zaliha ima za još samo jedan dan. Nadležni apeluju i mole građane da dobrovoljno daju krv. Uživo smo u Zavodu za transfuziju.

Dugo očekivane i najavljivane serije i filmovi, ove jeseni sve na jednom mestu. Predstavljamo vam novu programsku šemu televizije "Superstar". Naša gošća je Aleksandra Martinović, direktorka Direkcije za multimediju Telekom Srbije

Po 13. put zaredom organizuje se GeteFest, namenjen savremenom nemačkom filmu. Koliko je stvarnost koju živimo stvarna i zašto je ovogodišnji slogan "Optimistično dezorijentisani", pitamo selektorku programa Sunčicu Šido.  

Komentari (0)

Srbija