Politika

Jovanov: Vlast će dati kvorum u nastavku sednice skupštine

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/10/2024

-

11:10

Jovanov: Vlast će dati kvorum u nastavku sednice skupštine
Jovanov: Vlast će dati kvorum u nastavku sednice skupštine - Copyright Tanjug/Narodna skupština Republike Srbije/Peđa Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Opozicija je još jednom nedolaskom svojih poslanika na današnju sednicu pokazala svoju neozbiljnost I nesposobnost, pa će poslanici vladajuće koalicije posle pauze dati kvorum, jer smo ozbiljni i odgovorni ljudi, izjavio je šef poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Milenko Jovanov.

"Da ih je bilo 86 u sali sednica bi počela, ali nije ih bilo ni blizu ovog broja. Bilo ih je 69. Pošto imamo posla s takvom opozicijom, šta ćemo kakvi su takvi su, mi ćemo dati kvorum da sednica počne u 11.10 časova", rekao je Jovanov na konferenciji za novinare u holu parlamenta.

Prema njegovim rečima, opozicija mesecima govori da im je litijum jedino i najvažnije političko pitanje, a onda ne dođu na sednicu.

"Naravno da bi poslanici vladajuće koalicije uzeli učesčće u utvrđivanju kvoruma da ih je bilo 86. Želeli smo da pokažemo koliko su neozbiljni oni koji su ovo predložili", istakao je šef naprednjaka u Skupštini.

Sednica bi trebalo da bude nastavljena u 11.10 časova novim utvrđivanjem kvoruma. Dešavanja u Skupštini Srbije možete pratiti uživo u našem blogu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija