Društvo

Advokat roditelja dece ubijene u Ribnikaru o "najstrašnijem suđenju" kom je prisustvovao: Probudite se uz Euronews Jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/10/2024

-

21:49

Advokat roditelja dece ubijene u Ribnikaru o "najstrašnijem suđenju" kom je prisustvovao: Probudite se uz Euronews Jutro
Advokat roditelja dece ubijene u Ribnikaru o "najstrašnijem suđenju" kom je prisustvovao: Probudite se uz Euronews Jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

 O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za četvrtak, 10. oktobar, izdvajamo:

Svedočenje dečaka K.K. za masakr u školi ''Vladisalav Ribnikar'' trajalo je skoro tri sata. Dečak je odgovarao na pitanja advokata, ali i na pitanja roditelja ubijena dece. Sve o postupku koji mnogi ocenjuju "najznačajnijim procesom u zemlji", ali i zašto smatra da je svedočenje dečaka "najstrašnije suđenje" kojem je ikada prisustvovao, u Euronews Jutru razgovaramo sa punomoćnikom roditelja dece Ognjenom Božovićem.

U međuvremenu, u novom podvigu lekara sa Instituta "Dedinje" uspešno je izvršena još jedna transplantacija srca, o čemu će pričati kardiohirurg doc. dr Saša Borović.

Budući da je u Srbiji zabeležen i prvi slučaj gripa i ptičijeg gripa, razgovaraćemo i o tome kako se zaštiti i ima li opasnosti od epidemije?

A ni tu nije kraj zdravstvenim temama. Naime, novootkrivena krvna grupa MAL izazvala pravu revoluciju u hematologiji. Zašto je toliko značajna i ko može da je primi, pitamo doktorku Snežanu Jovanović Srzentić.

Pridružite nam se i dok naš gost predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev prelistava dnevnu štampu i analizira najzanimljivije vesti i trendove iz aktuelnog društvenog i političkog života.

Ugostićemo i ekipu predstave "Sjaj zvezda na plafonu" koja će svoju premijeru imati u četvrtak u pozorištu "Duško Radović".

Euronews jutro možete gledati svakog jutra od sedam do 10 časova na televiziji Euronews Srbija.

Komentari (0)

Srbija