Društvo

Velika akcija suzbijanja nelegalne prodaje na Čukarici: Komunalci kreću od Vidikovačke pijace, stižu i u Požešku

Komentari

Autor: Tanjug

02/10/2024

-

09:35

Velika akcija suzbijanja nelegalne prodaje na Čukarici: Komunalci kreću od Vidikovačke pijace, stižu i u Požešku
Tanjug/Dušan Aničić - Copyright Tanjug/Dušan Aničić

veličina teksta

Aa Aa

Velika akcija suzbijanja nelegalne prodaje i sređivanje zelenih površina na kojima je prekršen komunalni red danas se sprovodi u Gradskoj opštini Čukarica, najavio je Nikola Aritonović, predsednik ove beogradske opštine.

"Jutros u sedam časova počela je velika akcija suzbijanja nelegalne prodaje i sređivanje zelenih površina na kojima je prekršen komunalni red. Počeli smo kod Vidikovačke pijace, a zatim se gradske službe sele u Požešku ulicu i na sve ostale tačke gde postoji nelegalna prodaja na Čukarici", rekao je Aritonović za Tanjug.

Predsednik GO Čukarica naveo je da "nelegalni prodavci uzurpiraju pešačke staze i zelene površine, čime onemogućavaju prolaz građana, a takođe za sobom ostavljaju otpad".

"U ovoj akciji, koja ima za cilj uspostavljanje i održavanje komunalnog reda, učestvuju komunalni inspektori Gradske opštine Čukarica i Gradske opštine Rakovica, Komunalna milicija, gradska komunalna inspekcija, pripadnici MUP-a, JKP 'Gradska čistoća' i 'Zelenilo Beograd' koji kordinisano rade", rekao je Aritonović.

"Ovakve akcije nastaviće se i u budućnosti, ne samo na ovoj lokaciji, već i na svim drugim mestima gde se krši komunalni red", rekao je Aritonović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija