Društvo

Spoj prirode i visoke mode na Gold Gondoli

Komentari

Autor: Promo

30/07/2024

-

12:40

Spoj prirode i visoke mode na Gold Gondoli
Spoj prirode i visoke mode na Gold Gondoli - Copyright Promo/Sava Milankov

veličina teksta

Aa Aa

Na najdužoj panoramskoj gondoli na svetu, zlatiborskoj Gold Gondoli, u subotu 27. jula održan je jedinstveni modni događaj pod nazivom “Budite prirodni, budite predivni, budite Vi”. Vrhunac večeri bila je modna revija Igora Todorovića na kojoj je predstavljena njegova Resort 2025 kolekcija.

Gold Gondola postala je na jedno veče epicentar mode, kulture i umetnosti slaveći inovacije u modnoj industriji uz naglasak na prirodne lepote Zlatibora.

“Gold gondola je vesnik noviteta koji uvek pomera granice u svojoj ponudi. I ovog puta smo to učinili i pored Ribničkog jezera upriličili jedan fantastičan modni i kozmetički događaj sa idejom da spojimo prirodu i lepotu. Želeli smo da pokažemo kako Gondola nije samo vožnja, već da ona pruža potpuno novi doživljaj Zlatibora i kompletan ugođaj “, izjavila je Bojana Božanić, direktorka Gold Gondole.

U saradnji sa modnom agencijom Alekk, naš poznati kreator Igor Todorović upriličio je modnu reviju kolekcije Resort 2025 inspirisanu prirodnim odlikama Zlatibora i panoramskim prizorima iz gondole. Srpske manekenke agencije Alekk prošetale su pistom sačinjenom od ćilima u etno motivima savršeno dočaravajući spoj srpske tradicije i moderne estetike. Modeli ove kolekcije izrađeni su od pažljivo biranih materijala poput lana, svile, čipke i kože, uz belu i zlatnu kao dominantne boje i limitiranu seriju tašni posebno dizajniranih za ovu priliku.

"Šest meseci smo radili na pripremi ove revije koja je na inovativan način spojila prirodu, modu i lepotu spajajući prirodne lepote Zlatibora i čarobne prizore iz Gondole. Privilegovani smo time što nam je Gold Gondola ljubazno ustupila ovaj jedinstveni prostor za prezentaciju kolekcije. Naglasio bih i saradnju sa gospođom Des Vaux koja pravi organsku kozmetiku koja lepo upotpunjuje našu reviju. Kolekcija Resort 2025 se sastoji iz osamnaest vizuala, rađena je u prirodnim tkaninama koje su biorazgradive, kao što su svila,lan i pamuk, a uključuje i dosta ručnog rada. Naša ideja je bila da pokažemo kako u ovoj čarobnoj prirodi moda može pronaći svoje mesto, i da je večerašnji događaj ne samo spoj divnih ljudi, već i spoj lepote i mode", istakao je modni kreator Igor Todorović.

Modni događaj u organizaciji Gold Gondole upotpunila je i promocija Des Vaux Cosmetiques proizvoda koji kroz jedinstvenu formulu spajaju francusko i srpsko nasleđe. Vlasnica brenda, Karen Des Vaux, između ostalog,rekla je: "Naš brend Des Vaux Cosmetiques namenjen je svima koji žele da izleče svoju kožu, povrate samopuzdanje i ponovo se zaljube u sebe, a formulisan je i kreiran ovde na Zlatiboru, gde inače živim poslednje tri godine. U sastavu naših proizvoda nalaze se birane lekovite biljke sa područja Zlatibora, poput šipurka od koga pravimo neverovatne serume koji leče kožu i čine je lepom. Ovaj događaj je savršena prilika da prikažemo našu posvećenost prirodi i lepoti.“

Sa jasnom porukom "Budite prirodni, budite predivni, budite Vi" Gold Gondola je protekle subote bila most između mode i prirode.

Komentari (0)

Srbija