Društvo

Tužilac naložio podnošenje krivične prijave protiv roditelja koji su napali učiteljicu u OŠ "Sveti Sava"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

14/06/2024

-

16:07

Tužilac naložio podnošenje krivične prijave protiv roditelja koji su napali učiteljicu u OŠ "Sveti Sava"
profimedia - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Dežurni tužialac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je o događaju od 13. 6. 2024. godine oko 19.00 časova koji se dogodio u Beogradu, GO Vračar, ispred OŠ "Sveti Sava". Naime, učiteljica ove škole prijavila je da je verbalno i fizički napadnuta od strane dvoje roditelja učenice te škole. 

Policijski službenici PS Vračar obavili su razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa D.L. i S.L., pribavljeni su lekarski izveštaji o zadobijenim povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimke kamera video nadzora i izjava svedoka događaja protiv roditelja D.L. i S.L. podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 Krivičnog zakonika.  

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnje neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

Da podsetimo, incident se dogodio juče oko 15 sati u kabinetu biologije. Kako nezvanično saznajemo, napadnuta nastavnica je ispričala kolegama da ju je majka dečaka udarila, oborila na pod, a zatim psovala, čupala i šutirala.

Dežurni nastavnik je pozvao policiju koja je ubrzo došla. Pozvana je i Hitna pomoć i nastavnica je zbrinuta u bolnici.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija