Aktuelno

Otkriveno zbog čega je uhapšen Sergej Trifunović

Komentari

Autor: Tanjug

17/09/2024

-

12:07

Otkriveno zbog čega je uhapšen Sergej Trifunović
Otkriveno zbog čega je uhapšen Sergej Trifunović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Policijska uprava splitsko-dalmatinska potvrdila je da je srpski glumac Sergej Trifunović uhapšen noćas na graničnom prelazu Bajakovo prilikom ulaska u Hrvatsku i da će tokom dana biti doveden u Split na Opštinski prekršajni sud gde ga čeka novo suđenje.

Kako prenosi zagrebačka N1 tv, Trifunović je priveden zbog objave "neprimerenog sadržaja" kojim je ujedno na "grub način omalovažavao policiju i policijske službenike", navodeći da su mu splitski policajci iznudili preko hiljadu evra.

Trifunović je tada napisao: "Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi“, dodao je takođe: "Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu".

Nakon sprovedenog postupka protiv Trifunovića će nadležnom opštinskom prekršajnom sudu biti podnet optužni predlog.

Podsetimo, Trifunović je i prošle godine u septembru uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu.

Opštinski prekršajni sud u Splitu kaznio je prošle godine Trifunovića sa 500 evra novčane kazne zbog držanja psa bez nadzora i vređanja policajca na splitskoj plaži Kaštelet. Osim 500 evra kazne Trifunović je trebalo da plati i 50 evra sudskih troškova, saopšteno je tada iz tog suda, prenosi Hina.

Naime, protiv beogradskog glumca splitska policija podnela je prošle godine prijavu zbog remećenja javnog reda i mira zbog toga što je navodno na gradskoj plaži pustio psa bez povoca i svađao se sa policajcima.

Mada policija u prvom trenutku prošle godine nije otkrila identitet, hrvatski mediji su objavili da je 50-godišnji glumacpopodne šetao svog nemačkog ovčara bez povoca i brnjice po gradskoj plaži Kaštelet, što je, kako su naveli, uznemirilo tamošnje kupače. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija