Aktuelno

U Hrvatskoj ponovo priveden Sergej Trifunović

Komentari

Autor: Slobodna Dalmacija

17/09/2024

-

10:44

U Hrvatskoj ponovo priveden Sergej Trifunović
U Hrvatskoj ponovo priveden Sergej Trifunović - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Sergej Trifunović je priveden je sinoć na graničnom prelazu Bajakovo, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ovo je drugi put da je Trifunović priveden u Hrvatskoj. Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Trifunović je priveden na graničnom prijelazu Bajakovo, kada je hteo da uđe u Hrvatsku, a planirano je da tokom dana bude odveden u Split na Opštinski prekršajni sud.

Podsetimo, Trifunović je i prošle godine u septembru uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu.

Opštinski prekršajni sud u Splitu kaznio je prošle godine Trifunovića sa 500 evra novčane kazne zbog držanja psa bez nadzora i vređanja policajca na splitskoj plaži Kaštelet. Osim 500 evra kazne Trifunović je trebalo da plati i 50 evra sudskih troškova, saopšteno je tada iz tog suda, prenosi Hina.

Naime, protiv beogradskog glumca splitska policija podnela je prošle godine prijavu zbog remećenja javnog reda i mira zbog toga što je navodno na gradskoj plaži pustio psa bez povoca i svađao se sa policajcima.

Mada policija u prvom trenutku prošle godine nije otkrila identitet, hrvatski mediji su objavili da je 50-godišnji glumacpopodne šetao svog nemačkog ovčara bez povoca i brnjice po gradskoj plaži Kaštelet, što je, kako su naveli, uznemirilo tamošnje kupače. 

Nakon što je na plažu na poziv građana stigla policija, Trifunović je navodno ušao u raspravu sa policajcima zbog čega je protiv njega podneta prijava, kao i zbog držanja psa bez nadzora.

Tada se na društvenoj mreži instagram oglasio i sam Trifunović i napisao:

"Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića - nikada više neću doći u Split", naveo je, izmađu ostalog, Trifunović.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija