Aktuelno

Uhapšena žena zbog pomaganja u teškoj krađi, iz Poštanske štedionice "Bežanijska kosa" odneto 30 miliona dinara

Komentari

Autor: Tnajug

17/08/2024

-

17:30

Uhapšena žena zbog pomaganja u teškoj krađi, iz Poštanske štedionice "Bežanijska kosa" odneto 30 miliona dinara
Tanjug/Vladimir Šporčić - Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

veličina teksta

Aa Aa

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo je danas rešenje o zadržavanju okrivljene J.J. (41) zbog postojanja osnovane sumnje da je, u svojstvu pomagača, izvršila krivično delo Teška krađa, tako što je pomogla da se opljačka ekspozitura banke “Poštanska štedionica” na Bežanijskoj kosi, iz koje je odneto 30 miliona dinara.

Kako se navodi u saopštenju Trećeg OJT, javni tužilac Trećeg OJT obavešten je od strane policijskih službenika Uprave kriminalističke policije da je prijavljena krađa novčanog iznosa od preko 30 miliona dinara koji je oduzet sinoć iz ekspoziture banke “Poštanska štedionica” na Bežanijskoj kosi.

Na osnovu izvršenog uviđaja lica mesta, izvršenog uvida u video snimke nadzorne kamere banke, okolnih objekata i kamera na gradskim saobraćajnicama, prikupljenih materijalnih dokaza i uzetih izjava, u krađi novca je, pored J.J, učestvovalo još najmanje jedno lice u svojstvu izvršioca, za kojim se intenzivno traga, dok se istovremeno utvrđuje i eventualno učešće drugih lica u protivpravnim radnjama. 

Zadržana J.J. sutra će biti saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija