Aktuelno

Još jedan slučaj nasilja u porodici: Uhapšen Beograđanin, osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu i njenog sina

Komentari

Autor: Euronews Srbija

16/07/2024

-

11:05

Još jedan slučaj nasilja u porodici: Uhapšen Beograđanin, osumnjičen da je tukao nevenčanu suprugu i njenog sina
Ilustracija - Copyright Fonet/Ana Paunković

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Čukarica, uhapsili su danas I. A (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, stoji u saopštenju MUP-a.

Sumnja se da je on, u prethodnom periodu, tukao i zlostavljao dvadesetdevetogodišnju nevenčanu suprugu i njenog petogodišnjeg sina.

Dečak je s teškim telesnim povredama zadržan na lečenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“, dok je njegova majka, takođe, zadobila povrede.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi MUP u saopštenju.

Prethodno je, podsetimo, po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje B.D. (44) u trajanju od 48 sati zbog nasilja u porodici. On se tereti da je sinoć na Zvezdari svojoj supruzi B.M.(39) zadao udarce rukama i nogama, zbog čega se ona u ranim jutarnjim časovima javila u Urgentni centar, Kliničkog centra Srbije, gde su joj konstatovane višestruke teške telesne povrede.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija