Aktuelno

Novo saslušanje osumnjčenog za ubistvo Danke Ilić, tražio da ga tužilac opet ispita

Komentari

Autor: Tanjug

09/07/2024

-

12:51

Novo saslušanje osumnjčenog za ubistvo Danke Ilić, tražio da ga tužilac opet ispita
Novo saslušanje osumnjčenog za ubistvo Danke Ilić, tražio da ga tužilac opet ispita - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za četvrtak je zakazano saslušanje D. D., jednog od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić.

Saslušanje je D. D. nedavno tražio preko svog advokata, a zakazano je za 11. jul u 10 časova, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

D. D. je u tužilaštvu nakon hapšenja priznao da su on i S. J. devojčicu udarili kolima, stavili je u automobil i telo bacili na deponiju.

Drugi osumnjičeni za ovaj zločin S. J. je, sa druge strane, negirao te navode nedavno u tužilaštvu, dok se nakon hapšenja branio ćutanjem.

Pored D. D. i S. J, u ovom slučaju je osumnjičen i otac D. D. zbog sumnje da pomogao svom sinu da premesti telo devojčice.

D. D. i S. J. se nalaze u pritvoru, dok je R. D, otac osumnjičenog D. D. nedavno pušten da se brani sa slobode.

Rođeni brat D. D, D. D. je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija