Aktuelno

Snimak saobraćajne nesreće u Novom Sadu: Muškarac pod dejstvom narkotika oborio policajca na motociklu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/06/2024

-

18:10

Snimak saobraćajne nesreće u Novom Sadu: Muškarac pod dejstvom narkotika oborio policajca na motociklu
Snimak saobraćajne nesreće u Novom Sadu: Muškarac pod dejstvom narkotika oborio policajca na motociklu - Copyright Tanjug/MUP Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Saobraćajni policajac je danas u Novom Sadu zadobio teže povrede nakon što je u njegov službeni motocikl udario automobil kojim je upravljao D. Š, za koga se utvrdilo da je bio pod dejstvom kokaina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D.Š. (45) iz Vrbasa zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštio je MUP.

Tanjug i MUP Srbije

On se sumnjiči da je danas oko 13.30 časova, na raskrsnici Bulevara kralja Petra i ulice Kraljevića Marka u Novom Sadu, ne ustupivši prvenstvo prolaza, automobilom "tojota" udario u službeni motocikl saobraćajnog policajca nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede.

Droga testom utvrđeno je da je muškarac bio pod dejstvom kokaina.

D. Š. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovom javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da su od početka juna meseca u saobraćajnim nezgodama poginula četiri vozača motocikala.

"Kako bi se očuvala njihova bezbednost, apelujemo na vozače putničkih i teretnih vozila, kao i na vozače autobusa, da u periodu kada se intenzivira moto sezona obrate posebnu pažnju na vozače motocikala i mopeda i da poštuju pravila saobraćaja i postavljenu saobraćajnu signalizaciju", navodi se u saopštenju MUP-a.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija