Aktuelno

Snimak pucnjave u centru Novog Pazara: Prolaznici panično beže zbog sukoba na pešačkom prelazu (VIDEO)

Komentari

Autor: Euronews

19/05/2021

-

18:29

Snimak pucnjave u centru Novog Pazara: Prolaznici panično beže zbog sukoba na pešačkom prelazu (VIDEO)
Snimak pucnjave u centru Novog Pazara: Prolaznici panično beže zbog sukoba na pešačkom prelazu (VIDEO) - Copyright Prinstcreen YouTube/RTV Novi Pazar

veličina teksta

Aa Aa

Nakon vesti da je u centru Novog Pazara, oko podneva u vatrenom obračunu ranjena slučajna prolaznica, na društvenim mrežama pojavio se snimak pucnjave.

Šokantan prizor pucnjave snimljen je na ulici punoj prolaznika, pa je prava sreća da nije bilo još žrtava.

Dok ljudi prelaze pešački prelaz vidi se jedan nervozan čovek koji mu prilazi s jedne strane, dok s druge dotrčava drugi čovek i počinje da ga juri i puca.

Na snimku se zbog kvaliteta ne vide svi detalji, ali se vidi haotična jurnjava koja se završila i hicima iz vatrenog oružja.

Pucnjava se dogodila nakon svađe i tuče dvojice muškaraca, od kojih je jedan koristio sekiru, a drugi pištolj.

Učesnici ovog sukoba su se nalazili u bekstvu, a potom su uhapšeni.

Povređena žena je prevezena u Opštu bolnicu Novi Pazar, a prema prvim informacijama, ranjena je u nogu, prenosi Telegraf.

 Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su slobode dva lica iz tog grada, zbog pucnjave koja se desila ispred Fakulteta za islamske studije, saznaje indeksonline.rs

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su M. K. i M. I. oboje iz Novog Pazara.

Kako se sumnja, M.K. je zbog ranije svađe sekirom napao M. I. u centru grada. M. I. je potegao pištolj i ispalio oko pet hitaca, od kojih su dva pogodila ženu, slučajnu prolaznicu.

 

Komentari (0)

Srbija