Sezona

Cene noćenja već od 3.000 dinara: Tri banje u Srbiji koje su savršene za produženi vikend u septembru

Komentari

Autor: Euronews Srbija

08/09/2024

-

13:20

Cene noćenja već od 3.000 dinara: Tri banje u Srbiji koje su savršene za produženi vikend u septembru
Cene noćenja već od 3.000 dinara: Tri banje u Srbiji koje su savršene za produženi vikend u septembru - Copyright Prinstscreen YouTube/Arhiva Snimaka, Wikimedia/Ванилица, Rasevic, profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Srbija je poznata po svojim prirodnim lepotama i blagodetima termalnih voda. Tokom septembra, kada se leto polako povlači, mnoge banje postaju sve popularnije destinacije kako za opuštanje, tako i za terapijske tretmane.

Septembar je odličan period za posetu banjama u Srbiji, kada su gužve manje, a priroda još uvek pruža prijatan ambijent za odmor i rehabilitaciju. Banje Koviljača, Vrdnik i Lukovska nude raznovrsne tretmane i sadržaje koji zadovoljavaju različite potrebe i želje posetilaca. Sa pristupačnim cenama noćenja, svaka od ovih banja predstavlja pravu oazu mira i zdravlja.

Banja Koviljača

profimedia

 

Banja Koviljača je posebno pogodna za osobe koje pate od problema sa respiratornim sistemom, reumatskim oboljenjima, kao i za sve one koji žele da poboljšaju svoje opšte zdravstveno stanje. Ova banja je poznata po lekovitim svojstvima mineralnih voda i blatu koje se od davnina koriste za lečenje.

Osim blagodeti koje pružaju termalne vode, Koviljača nudi veličanstvenu prirodu, šume i reku Drinu u blizini. Opuštajuća atmosfera i tišina omogućavaju potpuni odmor i relaksaciju. Takođe, u banji se organizuju različiti wellness programi.

Wikimedia/Rasevic

 

Tokom septembra, cene noćenja se kreću od 3.000 RSD za standardne sobe, do 5.000 RSD za luksuznije apartmane, uključujući korišćenje bazena i spa sadržaja.

Banja Vrdnik

Wikimedia/Ванилица

 

Banja Vrdnik je savršena destinacija za osobe sa problemima mišićno-koštanog sistema, ali i za one koji žele da se opuste i uživaju u aktivnostima na otvorenom. Popularna je i među sportistima zbog rehabilitacionih programa.

Osim termalnih voda, Banja Vrdnik nudi mogućnosti za planinarenje, biciklističke staze, kao i vinograde u neposrednoj okolini. Ova banja je savršena za ljubitelje prirode i one koji žele da uživaju u svežem vazduhu i lepoj prirodi.

Cene se kreću od 3.500 RSD u standardnim apartmanima, dok luksuznije opcije mogu koštati i do 6.500 RSD. Uključene su usluge wellnessa i korišćenje spa sadržaja.

Lukovska banja

Prinstscreen YouTube/Arhiva Snimaka

 

Boravak u Lukovskoj banji je koristan za lečenje različitih zdravstvenih problema, kao što su bolesti zglobova, bolesti srca, kao i za rehabilitaciju nakon operacija. Takođe, idealna je za osobe koje traže opuštanje i revitalizaciju.

Lukovska banja je poznata po svom specifičnom zdravom vazduhu i mirnom okruženju. Banja se nalazi u blizini prirodnih lepota, omogućavajući gostima da uživaju u šetnjama i aktivnostima na otvorenom. Takođe nudi različite spa tretmane i masaže, što je čini savršenim mestom za odmor u septembru.

Cene noćenja u Lukovskoj banji se kreću od 3.000 RSD za standardne sobe, dok su luksuznije opcije od 5.500 RSD. Cene uključuju korišćenje spa i wellness sadržaja.

Komentari (0)

Putovanja