Život

Kreacije inspirisane "modnim kameleonom": Revijom posvećenom Slađani Milošević otvorena Nedelja mode u Beogradu

Komentari

Autor: Tanjug

18/10/2024

-

09:26

Kreacije inspirisane "modnim kameleonom": Revijom posvećenom Slađani Milošević otvorena Nedelja mode u Beogradu
Tanjug/Nemanja Jovanović - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

"Perwoll Fashion Week" otvoren je sinoć modnom revijom, koja je omaž pevačici Slađani Milošević (1955-2024), pred brojnim poštovaocima mode u Hangaru u Luci Beograd.

Događaj je otvorio direktor ove manifestacije Nenad Radujević koji je poželeo dobrodošlicu na "fantastično putovanje koje traje 47 godina, koliko je trajala karijera Slađane Milošević".

"Pamtimo njenu sjajnu muziku, ali i to što je bila modni kameleon. Svojom pojavom i autentičnošću zaslužila je i nagradu Beogradske nedelje mode za doprinos i razvoj modne umetnosti", rekao je Radujević.

Prema njegovim rečima, ključna je kultura sećanja koja je okupila 50 dizajnera koji će, inspirisani likom Slađane Milošević, predstaviti svoje kreacije.

Program koji se održava 54. put počeo je numerom "Bez nade" koju je izvela pevačica Zoe Kida, dok su modeli i poznate ličnosti pored nje, prošetali autentične kreacije.

Do 25. oktobra posetioci imaju priliku da pogledaju brojne umetničke, prodajne i tekstilne izložbe, revije i prateće programe.

Pored toga, u prilici su da uživaju u prezentacijama domaće autorske mode, etabliranih dizajnera, ali i mladih talentovanih nada.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin