Život

"Izvini, ljubavi": Italijanski reprezentativac izgubio burmu tokom parade zastava na otvaranju OI

Komentari

Autor: Euronews

28/07/2024

-

16:44

"Izvini, ljubavi": Italijanski reprezentativac izgubio burmu tokom parade zastava na otvaranju OI
"Izvini, ljubavi": Italijanski reprezentativac izgubio burmu tokom parade zastava na otvaranju OI - Copyright Tanjug AP/Ariana Cubillos

veličina teksta

Aa Aa

Italijanski reprezentativac u skoku u vis i osvajač zlatne medalje Đanmarko Tamberi izvinio se svojoj supruzi nakon što mu je burma ispala u reku Senu tokom kišne ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u petak.

Tamberi je u subotu na Instagramu napisao otvoreno pismo izvinjenja svojoj supruzi Kjari Bontempi. Za slučaj je okrivio okrivio gubitak težine.

"Previše vode, previše kilograma izgubljenih u poslednjih nekoliko meseci i možda nekontrolisani entuzijazam. Verovatno sve tri stvari", dodao je on. Tamberi je inače nosio zastavu Italije na otvaranju.

Tamberi je rekao da je osetio kako mu prsten klizi sa prsta i video ga kako pada dok je Italija krstarila Senom na brodu sa Izraelom i Jamajkom.

"Pratio sam ga dok nisam video da odskače u čamcu. Ali, nažalost, skok je otišao u pogrešnom pravcu. Ali ako bi se to moralo da se desi, ako bih zaista morao da izgubim ovaj prsten, ne bih mogao da zamislim bolje mesto. Ostaće zauvek na koritu u Gradu ljubavi", rekao je on.

Tamberi je favorit da osvoji još jedno zlato kada takmičenje u skoku u vis za muškarce počne 7. avgusta, prenosi Euronews.

"Nadam se da je ovo znak da ću se kući vratiti sa još većom zlatnom medaljom", rekao je on.

Tamberi je pozvao svoju ženu da baci i svoj prsten u Senu.

"Onda će zauvek biti zajedno i imaćemo još jedan razlog da obnovimo naše zavete", rekao je.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin