Poznati

Al Paćino o ulozi "novopečenog" tate u devetoj deceniji života: Sa sinom komuniciram putem videa

Komentari

Autor: BBC

15/10/2024

-

11:33

Al Paćino o ulozi "novopečenog" tate u devetoj deceniji života: Sa sinom komuniciram putem videa
Al Paćino o ulozi "novopečenog" tate u devetoj deceniji života: Sa sinom komuniciram putem videa - Copyright AP/Jordan Strauss

veličina teksta

Aa Aa

Američki glumac Al Paćino (84) nedavno je predstavio svoju autobiografiju "Sony Boy", koju je kako kaže, napisao kako bi bio siguran da će njegov sin Roman koji još nema ni dve godine, saznati za njegovu životnu priču.

Paćino, koji se nikad nije ženio, više nije u vezi sa Romanovom majkom, producentkinjom Nur Alfalah, pa je ograničen uglavnom na onlajn kontakt sa sinom. 

"Sve što radi je stvarno. Zanimljivo mi je sve što radi. Dakle, razgovaramo. Sviram usnu harmoniku s njim preko videa i uspostavili smo takav kontakt. Zabavno je", rekao je Paćino, dodajući da se nada da će očuvati dobro zdravlje, kako bi sin mogao da ga bolje upozna.

"Znate, ja nisam nezamenljiv"

Prošlo je više od 50 godina otkako je snimljen film "Kum" koji je proslavio Paćina, a on otkriva da je malo nedostajalo da ga otpuste tokom prve dve nedelja snimanja.

"Kada vam reditelj kaže da ne pružate očekivano, pomislite da niste više tu poželjni", kazao je on i dodao da se sve promenilo tokom snimanja scene u kojoj Majkl Korleone uzima revolver sakriven u toaletu restorana i ubija mafijaškog bosa i korumpiranog policajca.

Da je kojim slučajem ipak bio otpušten, Paćino smatra da bi baš Robert de Niro bio glumac koji bi ga zamenio.

"Da, što da ne? Znate, ja nisam nezamenljiv", kaže glumac.

profimedia

Paćino i njegova bivša partnerka Nur Alfalah

Iako je mnogim generacijama "Kum" jedan od najboljih filmova svih vremena, posebno mesto u njegovom srcu zauzima film "Lice sa ožiljkom" za koji kaže da ima "ono nešto".

"Hip-hop zajednica je prihvatila taj film i videla u njemu priču", kaže Paćino i ističe da je film potukao sve rekorde u prodaji na VHS-u.

Džejmi Foks - najbolji šahista u Holivudu

Istakao je da i dalje ima ljubav prema filmu i da uprkos padu prodaje bioskopskih karata u poslednjoj deceniji, veliko platno i dalje ima budućnost.

U razgovoru se dotakao i situacije koju je imao 2011. kada je saznao da mu je bankovni račun prazan, nakon što ga je sistematski pljačkao njegov računovođa.

"Trošio sam 400.000 dolara mesečno, a nisam znao da se to dešava. Morate biti glupi da vam se tako nešto desi", otkrio je glumac.

Govoreći o onome što trenutno gleda, Paćino je pomenuo drugu sezonu Netfliksove serije "Monstrumi" koja se bavi serijskim ubicama, braćom Menendez, dodajući da je napisao pismo glumcu Havijeru Bardemu da mu čestita na ulozi.

Od glumaca mlađe generacije kojima se divi izdvojio je Leonarda Di Kaprija i Adama Drajvera, dok je za Džejmija Foksa rekao da je najbolji šahista u Holivudu. Na konstataciju novinara da Paćino nema svoju zvezdu na Stazi slavnih, glumac je otkrio da ipak želi da se to promeni.

"Naravno da želim da je imam", rekao je Paćino, koji i u 85. godini života i dalje ima holivudske snove.

Knjigu je nazvao po nadimku koji mu je dala majka, a kako je rekao, nada se da će biti zdrav, kako bi ga njegov najmlađi sin Roman upoznao. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin