Poznati

Mimi Mercedes najavila VIP koncert 16. novembra: "Biće produkcijski spektakl, omaž muzici Dunje Ilić"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/10/2024

-

22:13

Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

Mimi Mercedes najavila je VIP godišnji beogradski koncert 16. novembra u lokalu Zappa Baza, a svojim obožavaocima obećala produkcijski spektakl. Gostujući u jutarnjem programu Euronews Srbija reperka je istakla da je ovaj nastup pod nazivom "Sex, smrt, pare, moć, Mimi" omaž muzici Dunje Ilić, koju ona smatra "najboljom umetnicom u Srbiji".

"Koncert će biti u Zappa Bazi zbog tehničkih mogućnosti. Ceo koncert će biti režiran, uključen je ekstremno talentovan dečko Filip Trenić iz Zagreba, koji režira mnoge popularne koncerte, najvećim hrvatskim zvezdama", istakla je Milena Janković.

Izvođačica ima iza sebe dugogodišnju karijeru i nekoliko hitova, ali se nedavno isprobala i kao tekstopisac, te na albumu "Alfa" ispod tri pesme može naći njen potpis. Između ostalog, autorka je hita "Carly Beach".

"Rad sa njom (Jelenom Karleušom) mi je najbolje iskustvo u karijeri. Definitivno ću nastaviti i radim u tom smeru", dodala je Mimi Mercedes.

Dodala je da je u pisanju pesama često inspiriše Žižek i način na koji on izvrće pojedine poslovice ili dobro poznate fraze, da bi publiku naterao na razmišljanje i preispitivanje. "Mene je to toliko bilo inspirativno kada sam bila klinka, kada sam ga čula kako često to radi u svojim govorima", podvlači sagovornica.

Za više detalja pogledajte video na vrhu teksta.

Komentari (0)

Magazin