Poznati

Reper Šon Didi Kombs se suočava sa još 120 optužbi za nedolično seksualno ponašanje

Komentari

Autor: BBC

01/10/2024

-

21:42

Reper Šon Didi Kombs se suočava sa još 120 optužbi za nedolično seksualno ponašanje
Šon Didi Kombs - Copyright Tanjug AP/Willy Sanjuan/Invision/AP, File)

veličina teksta

Aa Aa

Hip-hop mogul Šon "Didi" Kombs, koji je prošlog meseca uhapšen nakon što je federalna velika porota podigla optužnicu protiv njega, sada se suočava sa još 120 optužbi za nedolično seksualno ponašanje.

Toni Bazbi, advokat iz Teksasa, izjavio je danas na konferenciji za novinare da zastupa 120 osoba koje tvrde da se Kombs nedolično ponašao tokom dve decenije, prenosi Guardian.

"Mi ćemo iza zatvorenih vrata razotkriti one koji su omogućili ovo ponašanje. Mi ćemo se baviti ovim pitanjem bez obzira na koga dokazi upućuju", rekao je Bazbi.

Kako je dodao, najveća tajna u industriji zabave, koja zapravo uopšte nije bila tajna, konačno je otkrivena svetu.

"Zid ćutanja je sada srušen", istakao je on.

AP/Richard Drew

 

Jedan od advokata tužilaca Endrju Van Arsdejl, rekao je za Vašington post da su predstojeći podnesci "bez presedana po obimu" i da uključuju navode i muškaraca i žena koji su bili stari od devet do 38 godina u vreme navodnih napada.

Van Arsdejl je dodao da će u narednim nedeljama biti podneto 120 pojedinačnih tužbi u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju.

Prethodno se hip-hop zvezda žalila na odluku federalnog suda prema kojoj treba da ostane u zatvoru dok čeka suđenje za seksualno zlostavljanje.

Njegovi advokati su podneli žalbu nakon što su prethodno najavili da će tražiti od apelacionog suda da preinači odluku sudije Endrua L. Kartera i oslobodi muzičara, preneo je AP.

Kombs (54) se nalazi u pritvoru u Bruklinu otkako se 17. septembra izjasnio da nije kriv za optužbe da je koristio svoj uticaj i prestiž da bi primorao žene da učestvuju u seksualnim aktivnostima na žurkama podvođenja. 

Sudija je odbacio predlog odbrane da pevač bude u kućnom pritvoru, navodeći da nikakvi uslovi njegovog oslobađanja ne mogu da budu dovoljni da bi se svedoci osetili zaštićenim. 

Kombs bi trebalo ponovo da se pojavi pred sudom na 9. oktobra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin