Poznati

Vinona Rajder i Kijanu Rivs su "možda stvarno venčani": Jedno drugo zovu mužem i ženom već trideset godina

Komentari

Autor: Variety

06/09/2024

-

08:09

Vinona Rajder i Kijanu Rivs su "možda stvarno venčani": Jedno drugo zovu mužem i ženom već trideset godina
Film Destinacija venčanje - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Vinona Rajder priznala je da se ona i kolega Kijanu Rivs međusobno oslovljavaju mužem i ženom već duže od trideset godina.

Naime, oni su igrali bračni par Džonatana i Minu Harker u horor filmu "Drakula" Frensisa Forda Kopole, a snimajući to ostvarenje, "možda su greškom bili i istinski venčani", ispričala je glumica u jednom podkastu.

"Na primer, za rođendan mu pošaljem: 'Srećan rođendan, muže moj', a on onda odgovori: 'Hej, ženo moja, volim te", ispričala je Rajder, dodavši da bi za Kijanua "učinila sve".

U jednom ranijem intervjuu ona je objasnila kako je došlo do toga da se njih dvoje venčaju.

"Kunem se Bogom da mislim da smo venčani i u stvarnom životu. U toj sceni Frensis je koristio pravog rumunskog sveštenika. Snimili smo master i uradili sve to. Tako da mislim da smo venčani", rekla je Vinona u jednom ranijem intervjuu. 

Rivs se, međutim, ne seća tačno te scene, ali je pristao na šalu, piše Variety.

"Uradili smo celu scenu ceremonije sklapanja braka sa pravim sveštenicima. Vinona kaže da jesmo, Kopola kaže da jesmo, tako da smo, pretpostavljam, venčani pred Božjim očima", rekao je glumac u jednom ranijem intervjuu.

Inače, njih dvoje igrali su u tri filma do sada - "Drakula", "Destination Wedding" i "A Scanner Darkly", pa su tokom svih godina saradnje postali i dobri prijatelji.

Inače, Rajder je već 14 godina u vezi sa vlasnikom modne kuće "Loomstate" Skotom Mekinlijem Hanom, a Rivs sa vizuelnom umetnicom Aleksandrom Grant.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin