Poznati

"Manji incident": Travis Skot pušten iz pritvora u Parizu posle sukoba sa hotelskim obezbeđenjem

Komentari

Autor: Tanjug

10/08/2024

-

20:06

"Manji incident": Travis Skot pušten iz pritvora u Parizu posle sukoba sa hotelskim obezbeđenjem
"Manji incident": Travis Skot pušten iz pritvora u Parizu posle sukoba sa hotelskim obezbeđenjem - Copyright AP/Jeff Roberson

veličina teksta

Aa Aa

Američki reper Travis Skot pušten je iz francuskog pritvora i protiv njega nije podignuta optužnica nakon što je uhapšen u hotelu u Parizu zbog sukoba sa pripadnikom obezbeđenja, saopštili su danas tužioci.

Parisko tužilaštvo je saopštilo da je naredba za policijski pritvor za Travisa Skota ukinuta i da su svi postupci protiv njega prekinuti jer je "incident bio manji". 

Skot je uhapšen rano u petak nakon što je policija pozvana u hotel Žorž V da privede čoveka ''pod nadimkom Travis Skot" zbog nasilja nad čuvarom, navodi se u saopštenju pariskog tužilaštva. 

Član obezbeđenja intervenisao je u svađi između repera i njegovog telohranitelja, prenosi AP.

Skot (33) uhapšen je zbog "nasilja nad radnikom obezbeđenja", koji je pokušao da prekine tuču između repera i njegovog telohranitelja, dodalo je tužilaštvo. 

Reper je na Olimpijskim igrama pratio košarkašku utakmicu između Srbije i SAD pre nego što je došlo do svađe.

Nekoliko francuskih medija prenelo je da je on bio u alkoholisanom stanju. 

Skot je u junu uhapšen u Majami Biču zbog optužbi za upad na posed kada se na javnom mestu nalazio u alkoholisanom stanju nakon što su policajci rekli da su ga zatekli u gradskoj marini kako  psuje ljude na jahti i nije poslušao njihovu naredbu da ode.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin