Poznati

Šenon Doerti pristala na nagodbu u brakorazvodnoj parnici samo dan pre nego što će umreti

Komentari

Autor: People

16/07/2024

-

13:51

Šenon Doerti pristala na nagodbu u brakorazvodnoj parnici samo dan pre nego što će umreti
Šenon Doerti pristala na nagodbu u brakorazvodnoj parnici samo dan pre nego što će umreti - Copyright Tanjug/AP

veličina teksta

Aa Aa

Šenon Doerti, glumica poznata po ulogama u serijama "Beverli Hils" i "Čari", potpisala je dokumenta kojima je postigla nagodbu u brakorazvodnoj parnici sa Kurtom Isvarenkom samo dan pre svoje smrti. 

Isvarenko je papire potpisao 13. jula, baš na dan kada je glumica preminula nakon dugogodišnje borbe sa karcinomom. 

Prema pisanju magazina People, Šenon je 12. jula dala saglasnost na zahtev za odricanje od supružničkog izdržavanja. Ona je takođe pristala na "podrazumevani ili neosporni raskid" njihovog braka, ukazujući na to da su njih dvoje vansudski okončali postupak razvoda.

"Obe strane su sklopile pismeni sporazum u vezi sa svojom imovinom i njihovim bračnim ili domaćim partnerskim pravima, uključujući izdržavanje, čiji se original dostavlja ili je dostavljen sudu", stoji u dokumentima.

Pre samo nekoliko nedelja, glumica je tvrdila da je Isvarienko razvlači brakorazvodni proces, "u nadi da će ona umreti, pre nego što joj plati supružničko izdržavanje". 

Par se venčao u oktobru 2011. godine, a glumica je podnela zahtev za razvod u aprilu 2023. Od tada, pa sve do dana njene smrti trajao je sudski postupak, u kom je Doerti zahtevala nadoknadu za supružničko izdržavanje u iznosu od 15.434 dolara. 

Ona je tvrdila da Isvarienko, koji je inače poznati fotograf, prikrivao svoje stvarno finansijsko stanje, ali je njegov advokat to negirao, objavivši da je  glumica u oktobru prošle godine odbila njegovu ponudu da se nagodi. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin