Poznati

Vratili se "anđeli": Adrijana Lima, Kejt Mos i sestre Hadid na novoj reviji "The Victoria's Secret" (FOTO)

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

16/10/2024

-

10:49

Vratili se "anđeli": Adrijana Lima, Kejt Mos i sestre Hadid na novoj reviji "The Victoria's Secret" (FOTO)
Tanjug/AP/Evan Agostini - Copyright Tanjug/AP/Evan Agostini

veličina teksta

Aa Aa

Modna revija kuće "The Victoria's Secret" ponovo je održana sinoć posle šestogodišnje pauze, a pistom su, između ostalih, prošetali dobro poznati "anđeli" kao što su Adrijana Lima, Alesandra Ambrosio i sestre Hadid.

Ovo je prvi put da modni brend koji je rešio da promeni svoj zastareli pristup idealu ženske lepote, među svoje modele dovede i manekenke sa oblinama, kao i modele starije od pedeset godina.

Tako je na ružičastoj sceni prvi put u vešu "The Victoria's Secret" zablistala i pedesetogodišnja modna ikona Kejt Mos, a pridružile su joj se Karla Bruni (56), Tajra Benks (56) i Eva Hercigova (51). 

U skladu sa novim inkluzivnim pristupom modnog brenda, na pisti su se našle i "plus sajz" manekenke Paloma Elseser i Ešli Grejem, kao i jedna od retkih transrodnih modela Aleks Konsani.

Zvezda večeri bila je pop zvezda Šer, a pratile su je mlađe koleginice - korejska pop-senzacija Lisa i južnoafrička pevačica Tajla.

Tanjug/AP/Evan Agostini

 

Brend je poslednju reviju održao 2018, ali je izdanje za 2019. godinu otkazano, ne samo zbog slabog interesovanja, nego i zbog društvene osude usled promovisanja nerealističnih standarda lepote i nedostatka inkluzivnosti.

Krovna kompanija "L Brands" tada je saopštila da želi da unapredi marketing brenda. 

U maju ove godine su objavili: "Pročitali smo vaše komentare i slušamo vas. The Victoria's Secret Fashion Show se vraća i odražavaće ono ko smo danas, uz sve ono što znate i volite - glamur, pistu, krila, muzičku zabavu i još mnogo toga".

Komentari (0)

Magazin