Aktuelno iz kulture

Tejlor Svift na Vembliju održala poslednji evropski koncert u okviru "Eras" turneje

Komentari

Autor: Tanjug

21/08/2024

-

12:06

Tejlor Svift na Vembliju održala poslednji evropski koncert u okviru "Eras" turneje
Tejlor Svift na Vembliju održala poslednji evropski koncert u okviru "Eras" turneje - Copyright Tanjug/AP/Scott A Garfitt

veličina teksta

Aa Aa

Tejlor Svift održala je poslednji evropski koncert u Velikoj Britaniji, na londonskom stadionu Vembli, u okviru svoje "Eras" turneje.

Pop megazvezda otpevala je prvi put pesmu “So Long, London”, baladu za koju fanovi veruju da je posvećena kraju njene veze sa britanskim glumcem Džoom Alvinom, preneo je Reuters.

Njoj se na sceni pridružila Florens Velč kao gost iznenađenja izvodeći uživo pesmu “Florida!!!”

Ovo je bio peti nastup Svift u Londonu tokom avgusta, a osmi ovog leta, dajući poslednju priliku fanovima da je vide u Evropi tokom ove turneje.

Sinoćni koncert na Vembliju usledio je nakon otkazivanja nastupa u Beču kada je policija sprečila planirani teroristički napad.

Neki od 195.000 razočaranih fanova koji su želeli da je vide u prestonici Austrije požurili su da kupe karte za londonski koncert.

Pevačica se pohvalila da je prvi solo izvođač koji je osam puta nastupio na Vembliju tokom jedne turneje.

“Nikada nećemo moći da vam dovoljno zahvalimo na tome”, rekla je ona publici.

Tokom "Eras" turneje, prve čiji je prihod premašio milijardu dolara, ona je izvodila numere sa svojih 11 studijskih albuma, a njeni nastupi naišli su na pohvale kritike.

Posetioci koncerta prolazili su strogu bezbednosnu kontrolu. Iako je britanska policija navela da nema ničega što ukazuje na događaje slične onima u Beču, njihovo prisustvo na stadionu bilo je vrlo vidljivo.

Turneja pop zvezde biće nastavljena u oktobru kada se vraća u SAD, a završiće se u kanadskom gradu Vankuveru u decembru.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura