Fokus

"Sunce će opet obasjati Floridu": Tramp poslao poruku građanima pogođenim uraganom Milton

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/10/2024

-

23:24

"Sunce će opet obasjati Floridu": Tramp poslao poruku građanima pogođenim uraganom Milton
Tanjug/AP - Copyright Tanjug/AP

veličina teksta

Aa Aa

Bivši američki predsednik i kandidat na novembarskim izborima Donald Tramp se oglasio na društvenoj mreži "X" u vezi sa uraganom Milton koji je opustošio delove Floride. Tramp je rekao da su on i njegova porodica ožalošćeni zbog razaranja, i poželeo da se šteta što pre sanira.

"Zdravo Florido, ovde predsednik Donald Tramp. Melanija i ja se molimo za vas dok se suočavate sa posledicama uragana Milton. Duboko smo ožalošćeni zbog razaranja o kojima se izveštava i što zvuči jako strašno, i tako nam je žao zbog vas i želimo da Bog bude sa vama i znamo da je Bog sa vama. Naša srca idu prema svakom od vas. Oni koji su toliko izgubili, znajte da niste sami", rekao je on i dodao:

"Videli smo da stojite uspravno protiv oluja ranije i sada ćete stajati uspravno i nadamo se da ćete 20. januara imati nekoga ko će vam zaista pomoći kao nikada ranije jer pomoć je na putu. Zajedno ćemo se obnoviti, oporaviti se i vratiti se jači, veći, bolji nego ikada. Molimo vas da vaša vera bude jaka i pazite jedni na druge jer će sunce ponovo zasijati nad prelepom Floridom koju toliko volimo".

On je podsetio stanovnike Floride da je ona i njegov dom, te je pohvalio rad guvernera Rona DeSantisa u ovoj teškoj situaciji.

"I ja živim tamo, mnogo nam se sviđa. Vi ste u našim mislima i zajedno ćemo se vratiti bolji nego pre. Bićete bolji nego pre i samo dignite glavu i Bog vas sve blagoslovio i Bog blagoslovio veliku državu Floridu. Vaš guverner radi odličan posao, razgovarao sam sa njim i gledao ga, Ron radi zaista dobar posao, ponosni smo na njega i na kraju ćemo imati nešto veoma, veoma posebno.
Mislim da će ispasti mnogo bolje nego što su ljudi mislili, ali ovo je veliko, zato budite veoma, veoma oprezni. Hvala vam puno", zaključio je on.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet