Fokus

Tramp ponovo tvituje: Da li vam je bolje sada, nego kada sam ja bio predsednik?

Komentari

Autor: Tanjug

12/08/2024

-

18:44

Tramp ponovo tvituje: Da li vam je bolje sada, nego kada sam ja bio predsednik?
Tramp ponovo tvituje: Da li vam je bolje sada, nego kada sam ja bio predsednik? - Copyright Tanjug/AP/Rick Bowmer

veličina teksta

Aa Aa

Bivši američki predsednik i predsednički kandidat Republikanske stranke Donald Tramp ponovo tvituje, a danas je na platformi "X" objavio video o svojoj predizbornojh kampanji.

"Da li vam je bolje sada, nego kada sam ja bio predsednik? Naša ekonomija je uništena. Naše granice su obrisane. Mi smo nacija u opadanju. Načinimo američki san dostupnim ponovo. Načinimo Ameriku ponovo bezbednom. Načinimo Ameriku velikom ponovo", naveo je Tramp.

Tramp je nekada bio poznat kao možda najistaknutiji i najkontroverzniji korisnik nekadašnje platforme "Twitter", danas "X" i tokom svog predsedničkog mandata koristio je tu platformu za obaveštavanje o radu svoje vlade, prenosi londonski Indipendent.

Međutim, u januaru 2021. godine, nakon nemira na Kapitolu hilu u Vašingtonu Trampu je blokiran nalog na "Twitter-u".

Kompanija je tada saopštila da se Trampu trajno suspenduje nalog zbog pretnje daljim nasiljem i u skladu sa odlukama drugih platformi poput "Facebook-a".

Ubrzo nakon što je Ilon Mask preuzeo Tvitter krajem 2022. godine, Trampov nalog je reaktiviran, međutim, od tada je Tramp počeo da koristi svoju platformu "Truth Social" i postavio je samo jedan post otkako je njegov nalog ponovo aktiviran.

Današnjom objavom, videom koji je zapravo generički oglas njegove kampanje, Tramp se vratio na platfromu "X".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Svet