Politika

Vučević čestitao rođendan SNS: Naš jedini program je Srbija i bolji život svih građana

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/10/2024

-

12:37

Vučević čestitao rođendan SNS: Naš jedini program je Srbija i bolji život svih građana
Vučević čestitao rođendan SNS: Naš jedini program je Srbija i bolji život svih građana - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Premijer Srbije Miloš Vučević čestitao je 16. rođendan Srpske naprene stranke i tom prilikom rekao da "su uspeli da urade ono što niko pre nije".

"Naš jedini program je Srbija i bolji život svih građana! Uspeli smo da uradimo ono što niko pre nas nije! Radimo i dalje vredno i marljivo za našu Srbiju! Srećnih prvih 16 godina Srpske napredne stranke", napisao je Vučević.

Prethodno je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas 16. rođendan Srpske napredne stranke (SNS) svim članovima i predsedniku SNS-a Milošu Vučeviću uz poruku da, kao ponosan član, očekuje još mnogo toga dobrog od ove stranke.

"Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka. Želim da svim članovima stranke, predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan i da im kažem da kao ponosni član te stranke još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji", rekao je Vučić

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija