Politika

Probudite se uz Euronews Jutro: Nazire li se kraj sukobima na Bliskom istoku i druge aktuelne teme

Komentari

Autor: Euronews Srbija

06/10/2024

-

20:50

Probudite se uz Euronews Jutro: Nazire li se kraj sukobima na Bliskom istoku i druge aktuelne teme
Probudite se uz Euronews Jutro: Nazire li se kraj sukobima na Bliskom istoku i druge aktuelne teme - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za ponedeljak, 7. oktobar, izdvajamo:

Godišnjica terorističkog napada Hamasa na jug Izraela. Taj napad izazvao je najveću krizu i niz promena na Bliskom istoku poslednjih decenija. Nazire li se kraj sukobima ili ceo region besprovratno klizi u veće razaranje? O tome u temi jutra sa novinarkom Adel Raemer iz kibuca Nirim, koji se našao na meti Hamasa 7. oktobra.  

Naslovne strane i centralne teme iz dnevne štampe komentariše pravnik Milan Antonijević. 

Uživo smo u skupštini Srbije gde počinje rasprava o iskopavanju litijuma i projekta ''Jadar''.

Nastavlaja se akcija spasavanja i raščišćavanja terena u Donjoj Jabalanici posle razornih poplava. Kolegama iz Bosne i Hercegovine pridružuje se i spasilački tim MUP-a Srbije. Uživo smo tamo.

Svet obeležava Međunarodnu nedelju svemira. U Euronews jutru upoznaćete mlade stručnjake koji rade na svemirskom programu Srbije.

Dugo najavljivana i očekivana epska avantura ''Volja sinovljeva'' uskoro u bioskopima. Zašto ga upoređuju sa kultnim ostvaranjem ''Pobesneli Maks''? Sve o filmu potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena na ovim prostorima za Euronews jutro govore glavni glumac Igor Benčina i reditelj Nemanja Ćeranić. 

Komentari (0)

Srbija