Politika

Vučević: Prevario se svako ko misli da će pretnjama oslabiti ili ućutkati Vučića

Komentari

Autor: Tanjug

04/10/2024

-

19:10

Vučević: Prevario se svako ko misli da će pretnjama oslabiti ili ućutkati Vučića
Vučević: Prevario se svako ko misli da će pretnjama oslabiti ili ućutkati Vučića - Copyright Tanjug/Rade Prelić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević saopštio je danas se prevario svako ko je pomislio da bilo kakvim pretnjama može da oslabi ili ućutka predsednika Aleksandra Vučića i dodao da "taj film neće gledati".

Vučević je, reagujući na mreži X na objave na TikToku na kojima su na čelu Aleksandra Vučića i članova njegove porodice nacrtane mete, naveo da predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas i Zlatko Kokanović iz udruženja "Ne damo Jadar" nikada neće moći da ga pobede pa pozivaju na nasilje, dok njihovi sledbenici, kako ih je nazvao, internet egzekutori, crtaju mete.

On je ocenio da je svejedno da li to rade lično ili šalju jasne signale pa onda 'internet egzekutori' nastupaju jer, kako je naveo, nema razlike između njih i mafijaških bosova koji su spremali likvidaciju predsednika

"Za šta su im krivi Anđelko, Andrej i Danilo? Zato što nose časno prezime Vučić? Zato što ne kriju koliko vole svoj narod i svoju Srbiju i što su hrabri i požrtvovani kao njihov sin, odnosno, brat i otac-naš predsednik Aleksandar Vučić", upitao je Vučević.

On je istakao da od nadležnih organa očekuje da efikasno otkriju i procesuiraju izvršioce i nalogodavce pretnji na društvenoj mreži TikTok kojima se ugrožava bezbednost predsednika Republike i najbližih članova njegove porodice.

"A prevario se svako ko je i pomislio da bilo kakvim pretnjama može da oslabi ili ućutka najjačeg borca za Srbiju, našeg predsednika Aleksandra Vučića! Taj film neće gledati", zaključio je Vučić. 


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija