Politika

Manojlović: Kreni-promeni se vraća u gradski parlament

Komentari

Autor: Tanjug

16/09/2024

-

11:04

Manojlović: Kreni-promeni se vraća u gradski parlament
Kreni promeni se vraća u gradski parlament - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Šef odborničke grupe Kreni-promeni u Skupštini grada Beograda Savo Manojlović izjavio je danas da će ta odbornička grupa danas učestvovati u radu gradskog parlamenta i najavio da će insistirati da se u dnevni red uvrsti tačka koja bi se odnosila na povećanje procenta zelene površine.

Kreni-promeni se vraća u parlament koji su napustili zbog, kako je rekao, "izborne krađe" na Novom Beogradu i u Nišu i da su tada pozvali celu opoziciju da izlaskom iz svih parlamenata izvrši pritisak da bi se podigla energija koja je posle izbora postojala.

"Za opštinu Novi Beograd moram reći da i pored toga što je evidentno došlo do štelovanja u samom postupku utvrđivanja nismo mogli naći konkretne dokaze", rekao je on i dodao da je i u Nišu bilo "više nego očigledno da je došlo do prekrajanja izborne volje kroz prepravljanje zapisnika, ali da je u međuvremenu u tom gradu konstituisana skupština".

On je zaključio da je "samim tim ta taktika iscrpljena i sada smo ovde i učestvovaćemo u radu", rekao je Manojlović novinarima u gradskoj skupštini.

U Skupštini grada Beograda danas je počela sednica na čijem dnevnom redu je i rebalans gradskog budžeta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija