Politika

Mali: Vučić se časno i junački bori za našu zemlju i narod

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2024

-

23:04

Mali: Vučić se časno i junački bori za našu zemlju i narod
Siniša Mali - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Ministar finansija Srbije Siniša Mali pružio je večeras podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u "časnoj i junačkoj borbi za našu zemlju i naš narod", ocenivši da Vučić dostojno vodi politku za očuvanje nacionalnih interesa Srbije.

"Srbija nije u lakoj poziciji kada je u pitanju Kosovo i Metohija, ali hrabro se borimo za naš narod na KiM, koji je izložen stalnim pritiscima i teroru od strane prištinskih vlasti. Zato je danas, vise nego ikada, važno da pokažemo podršku našem predsedniku, koji je večeras izneo naše poteze i mere koje ćemo preduzeti povodom situacije na KiM", napisao je Mali na svom nalogu na mreži Instagram.

On je istakao da će Srbija nastaviti da podržava i pomaže srpski narod na KiM, kako bi im olakšala svakodnevni život, u kome su izloženi konstantnim pritiscima i pretnjama.

"Kao što je predsednik jasno poručio, tražimo da se vratimo na sve ono što je postignuto i dostignuto tokom procesa dijaloga, a time pokazujemo da smo najodgovorniji u čitavom tom procesu", naveo je Mali.

Ministar je ocenio da su na sttrani Srbije istina, pravda i pravo.

"Zato hrabro i odlučno nastavljamo da se borimo za interese srpskog naroda, za mir i stabilnost, ekonomski napredak i prosperitet", naveo je on.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti ranije večeras i predstavio poteze koje će država Srbija preduzeti povodom situacije na KiM, koji podrazumevaju povratak na staro (status Quo Ante) svega što je postignuto tokom dijaloga.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija