Politika

Ministar Ristić i ambasador Hil razgovarali o saradnji Srbije i SAD u oblasti informisanja i telekomunikacija

Komentari

Autor: Tanjug

10/09/2024

-

16:43

Ministar Ristić i ambasador Hil razgovarali o saradnji Srbije i SAD u oblasti informisanja i telekomunikacija
Ministar Ristić i ambasador Hil razgovarali o saradnji Srbije i SAD u oblasti informisanja i telekomunikacija - Copyright Goran Zlatković

veličina teksta

Aa Aa

Ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić razgovarao je danas sa ambasadorom SAD u Beogradu Kristoforom Hilom o saradnji dve zemlje u oblasti informisanja i telekomunikacijama.

Ristić i Hil su se sastali po drugi put u okviru plana razvoja međunarodne saradnje Srbije u sektorima javnog informisanja i  telekomunikacija, saopšteno je iz Ministarstva informisanja i telekomunikacija.

Ristić je na sastanku predstavio potrebu afirmacije dijaloga kao jednog od mehanizama za prevazilaženje izazova u oblasti javnog informisanja i ambasadora upoznao sa dinamikom sprovođenja redovnih konsultativnih sastanaka koje ministarstvo realizuje sa predstavnicima sredstava javnog informisanja, profesionalnim udruženjima, novinskim agencijama, sindikatima i medijskim poslenicima.

Zvaničnici su istakli zajedničku opredeljenost da nastave sa posvećenim radom na sveukupnom unapređenju srpsko-američkih odnosa u sferi informisanja i telekomunikacija, navedeno je u saopštenju.


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija