Politika

Vučić: Spremili smo značajnu podršku za opremanje škole u Brezjaku

Komentari

Autor: Tanjug

06/09/2024

-

08:44

Vučić: Spremili smo značajnu podršku za opremanje škole u Brezjaku
Vučić: Spremili smo značajnu podršku za opremanje škole u Brezjaku - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je spremljena značajna podrška za opremanje škole u Brezjaku i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti.

"Juče sam rekao kako asfalt najlepše miriše. Ipak, nije uporedivo sa domaćim uštipcima. Ove smo uštipke spremili za decu u Brezjaku, ali mnogo važnije, spremili smo značajnu podršku u daljem opremanju za tu školu i njena isturena odeljenja u Nedeljicama i Koreniti", napisao je Vučić na instagramu.

On je takođe saopštio da će naredne nedelje biti isporučene četiri interaktivne table za školske ustanove u Brezjaku, Nedeljicama i Koreniti, kao i druga oprema u okviru najavljene značajne podrške za opremanje škole u Brezjaku i njenim isturenim odeljenjima.

"Poslaćemo i nove kompjutere i tablet računare. Ipak, najvažnije za decu je to što ćemo im urediti učionice i napraviti nove toalete. U Koreniti krećemo sa izgradnjom nove fiskulturne sale", napisao je Vučić na Instagramu.

Nešto kasnije je i rekao da će zamoliti Kancelariju za javna ulaganja da se za Korenitu brzo uradi projekat za salu.

"Obišao sam decu. Veliki novac tu trošimo na prevoz. Ali dobro, to su nam inače problemi sa školama. Kada izračunate koliko novca potrošimo u Srbiji za prevoz dece, nastavnog osoblja itd. Onda vidite da smo drugačiji i pametniji ulagali. Ili onako kako to rade u Americi i zapadnim zemljama. Da bismo bolje rezultate postigli. Ali mislim da ovo nije loše", rekao je Vučić.

On je takođe svoj deci u Srbiji poželeo uspešnu školsku godinu.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija