Politika

Novoizabrani gradonačelnik Niša: Počeli smo odmah da radimo, poseta premijera dokaz da smo na pravom putu

Komentari

Autor: Tanjug

15/08/2024

-

15:09

Novoizabrani gradonačelnik Niša: Počeli smo odmah da radimo, poseta premijera dokaz da smo na pravom putu
Novoizabrani gradonačelnik Niša: Počeli smo odmah da radimo, poseta premijera dokaz da smo na pravom putu - Copyright Euronews/Ljljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović, koji je izabran pre nekoliko dana na tu funkciju, ocenio je danas da poseta premijera Miloša Vučevića tom gradu pokazuje da su na pravom putu i dodao da su odmah krenuli da rade na započetim projektima.

"Mi smo odmah krenuli da radimo i pokazaćemo građanima da nam puno znače i da nam je važno da završimo sve one projekte. Jedna ozbiljnost je neophodna u narednom periodu i tako smo birali naše gradsko veće, tako ćemo birati i ostale saradnike, moramo biti maksimalno, maksimalno posvećeni i ozbiljni u narednom periodu", rekao je Pavlović novinarima u Nišu posle sastanka sa premijerom Milošem Vučevićem.

Što se tiče ostalih stvari, puno je stvari koje su Nišlijama neophodne u narednom periodu, ali mi smo slušali Nišlije i u prethodnim mesecima i znamo šta je ono što su gradski problemi, dodao je Pavlović.

Pavlović je poručio da će se posvetiti rešavanju komunalnih problema i poručio da se ne smeju zaboraviti ni kapitalni projekti.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija