Politika

Koalicija "Biramo Beograd" predala potpise za beogradske izbore: Cilj je da se borimo i pobedimo

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/05/2024

-

18:39

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Opoziciona lista "Biram Beograd" predala je potpise za lokalne izbore u glavnom gradu. Kandidat ispred te liste, funkcioner Zeleno-Levog fronta Dobrica Veselinović, rekao je da su gradski prevoz, zdravstvo, obrazovanje i "betoniranje" zelenih površina najveći problemi Beograda na koji će se ova lista fokusirati u kampanji i nakon nje.

Listu "Biram Beograd" podržali su Zeleno-Levi front, Demokratska stranka, Pokret Slobodnih građana, Ekološki ustanak, Narodni pokret Srbije i Novo lice Srbije. 

"Odmah da bude jasno. Ova koalicija izlazi u Beogradu sa ciljem da pobedi. Ova koalicija izlazi u svim opštinama u Beogradu sa ciljem da pobedi, zato što je više dosta vlasti Srpske napredne stranke i Socialističke partije Srbije. Videli smo na izborima 2. decembra da Beograđani i Beograđanke ne žele vlast Srpske napredne stranke i zato ponovo izlazimo da se borimo i budite uvereni da ćemo u toj borbi pobediti", rekao je Veselinović. 

Predstavnici koalicije pozvali su Beograđane da u što većem broju izađu na izbore 2. juna. 

"Mi se u ovoj kampanji nećemo baviti posledicama, bavićemo se rešenjima, a to je kako da rešimo situaciju sa Gradskim javnim prevozom, sa gradskim saobraćajnicama, sa konstantnim povećanjem poreza na imovinu, sa reorganizacijom gradskih javnih preduzeća", rekao je Miloš Pavlović, kandidat za zamenika gradonačelnika. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija