Društvo

Probudite se uz Euronews jutro: Detalji slučaja "Blažić", film koji je zabrinuo roditelje i zvezde Krunske 11

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/10/2024

-

21:40

Probudite se uz Euronews jutro: Detalji slučaja "Blažić", film koji je zabrinuo roditelje i zvezde Krunske 11
Probudite se uz Euronews jutro: Detalji slučaja "Blažić", film koji je zabrinuo roditelje i zvezde Krunske 11 - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za utorak, 22. oktobar, izdvajamo:

U temi jutra govorimo o slučaju masakra u Duboni i Malom Orašju. O slučaju ''Blažić'' i poslednjem ročištu razgovaramo sa punomoćnikom porodica žrtava masakra u okolini Mladenovca i sa Biljanom Ćulafić, psihoterapeutkinjom. 

Kako ''Pupin inicijativa'' vidi buduće odnose Srbije i Sjedinjenih Država? Kakve su reakcije u Vašingtonu i Beogradu na njihov predlog o strateškoj saradnji dve zemlje? O svemu tome, dok prelistavamo dnevnu štampu, razgovaramo sa izvršnim direktorom ''Pupin inicijative'' Vukom Velebitom.

Zbog jezivih scena u filmu ''Terrifier 3'', publika u strahu i panici napuštala bioskopske projekcije. U Novom Pazaru je oko dvadesetoro maloletnika kupilo kartu za projekciju filma. Zašto su se roditelji pobunili i kakav je odgovor Kulturnog centra u Novom Pazaru?

Humoristična ali i dirljiva priča smeštena je u dvorište zgrade u Krunskoj 11 - stanari prolaze kroz svakodnevne izazove života tokom pandemije koronavirusa. O novoj seriji na ''Superstar'' kanalu govoriće njeni glavni protagonisti Danica Radulović i Jovan Jelisavčić.

I dok su u Pazaru roditelji zabrinuti, u Americi je u toku "spooky season" sezona horora, i proslave Halloween-a. Postoje li tamo ograničenja iz istih razloga, proveravala je Ivana Konstantinović iz Glasa Amerike 

Komentari (0)

Srbija