Društvo

"Telcast" svake nedelje od 21 čas na televiziji Euronews Srbija

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/09/2024

-

13:34

"Telcast" svake nedelje od 21 čas na televiziji Euronews Srbija
"Telcast" svake nedelje od 21 čas na televiziji Euronews Srbija - Copyright Promo/Miloš Nadaždin

veličina teksta

Aa Aa

Nova sezona poznatog podkasta Telekom Srbije "Telcast" emitovaće se svake nedelje od 21 čas na televiziji Euronews Srbija, počev od 22. septembra. 

U okviru podkasta obrađuju se teme vezane za tehnologiju, inovacije, muziku, filmove, savremene medijske trendove, kao i načine na koje se danas informišemo i konzumiramo sadržaj. 

Domaćin emisije je poznata TV ličnost Minja Miletić, koja će svake nedelje u 21h razgovarati sa raznim ekskluzivnim gostima o elementima koji oblikuju njihov digitalni svet i utiču na svakodnevni život. 

Ljubitelji ovih tema imaju mogućnost da prate "Telcast" ne samo na televiziji Euronews Srbija, već i na YouTube kanalu Telekom Srbija, kao i da ga slušaju na platformama kao što su Spotify, iTunes i Google Podcast. 

Otkrijte sve o tehnologiji, inovacijama i svetu koji nas okružuje kroz razgovore sa stručnjacima, profesionalcima i kreativcima koji na svoj način objašnjavaju tehnološki razvoj i predviđaju buduće trendove - "Telcast", nedeljom u 21 čas na televiziji Euronews Srbija.

Komentari (0)

Srbija