Društvo

EU dobila novu vladu, treći upisni rok na beogradskim fakultetima, Zvezda startuje u LŠ: Probudite se uz Euronews jutro

Komentari

Autor: Euronews Srbija

18/09/2024

-

21:09

EU dobila novu vladu, treći upisni rok na beogradskim fakultetima, Zvezda startuje u LŠ: Probudite se uz Euronews jutro
EU dobila novu vladu, treći upisni rok na beogradskim fakultetima, Zvezda startuje u LŠ: Probudite se uz Euronews jutro - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa Vama je od 7 sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima.

U izdanju za četvrtak, 19. septembar, izdavajmo:

Evropska unija dobila novu vladu. Marta Kos komesarka za proširenje. Kaja Kalas na čelu spoljne politike. Najveća novina je novi komesarijat i to za odbranu. O tome u temi jutra govore Serđo Kantone, urednik Euronews iz Brisela, Joni Askola, bezbednosni analitičar i istraživač "Karlovog univerziteta" u Pragu i Bojana Selaković, koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji.

Naslovne strane i najvažnije vesti iz dnevne štampe komentariše sociolog Vladimir Vuletić.

Fakulteti u Beogradu organizuju i treći upisni rok. Ostalo više od 3.200 slobodnih mesta. Kakav je odziv i za koji fakultet je najveće interesovanje kod budućih brucoša?   

Ugostićemo i učesnike međunarodnog takmičenja u robotici koje se ove godine održava u Atini, a videćete i kakvim radovima će se predstaviti na takmičenju.  

Fudbaleri Crvene Zvezde startuju u Ligi šampiona. Na stadion "Rajko Mitić" stiže tim portugalske Benfike. 

Komentari (0)

Srbija