Društvo

Lučić: Junajted Grupa napada Telekom Srbija za ono što sama radi

Komentari

Autor: Tanjug

09/08/2024

-

12:15

Lučić: Junajted Grupa napada Telekom Srbija za ono što sama radi
Lučić: Junajted Grupa napada Telekom Srbija za ono što sama radi - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić istakao je da Junajted Grupa napada tu kompaniju za ono što sama radi, a to je da u vlasništvu ima više digitalnih portala.

"Ogromni medijski napadi Junajted Grupe na Telekom Srbija više govore da sama UG ima veliki problem u svom poslovanju sa konstantnim gubitkom i skandalima koje ih prate u više zemalja", rekao je Lučić za Tanjug.

On je ocenio da prema starom dobrom običaju "Junajted Grupa želi da poruči Telekomu da ono što je za nju dobar biznis model - da u vlasništvu ima više digitalnih portala (N1, NovaS, Danas), za Telekom Srbija je to zabranjeno".

Lučić je naveo i da je frustracija još veća, jer i pored desetina miliona evra uloženih u portale, oni nisu ni približno cilju da budu najčitaniji u Srbiji.

"Telekom Srbija se sa druge strane odlučio na strategiju da bude partner medijima i portalima koji već imaju višegodišnju odličnu praksu u Srbiju", naveo je Lučić.

On je istakao i da nikada nisu krili ambiciju da budu glavni proizvođač regionalnog sadržaja koji prodaju i u regionu i u dijaspori.

"I važno je napomenuti da nikada nismo, niti ćemo, te kanale komunikacije koristiti za napade na našu biznis konkurenciju, jer mi našu strategiju sprovodimo isključivo na tržišnom terenu", ukazao je Lučić.

On je istakao i da najbolji dokaz da rade pravu stvar jeste nagli i ubedljiv rast broja korisnika Telekoma u Srbiji i širom regiona i sveta.

Euronews Srbija je u vlasništvu Arena channels grupe koja je deo Telekoma Srbija.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija